آرشیو : آموزش انواع غذاها

آموزش شیرینی گردویی خانگی

آموزش شیرینی گردویی خانگی

شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عید مواد لازم شیرینی گردویی گردوی خورد شده : ۱۵۰ گرم زرده ی تخم مرغ : ۳ عدد هل و ...

ادامه مطلب
طرز پخت بادمجان سوخاری

طرز پخت بادمجان سوخاری

بادمجون سوخاری یکی دیگه از غذاهای لذیذیه که میشه با بادمجون درست کرد که بیشتر به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو میشه و ...

ادامه مطلب
طرز پخت خورش گیلاخه کردستان

طرز پخت خورش گیلاخه کردستان

خورش گیلاخه یکی از خورش های سنتی استان کردستان است که به دلیل رویش گیاه گیلاخه در استان کردستان در این منطقه طبخ و سرو ...

ادامه مطلب
طرز تهیه خورش تره کردی

طرز تهیه خورش تره کردی

خورش تره یکی از خورش های پرطرفدار کردستان است که البته در سایر مناطق دیگر کشور نیز به روشی متفاوت طبخ می شود. این خورش ...

ادامه مطلب
طرز تهیه بورانی اسفناج

طرز تهیه بورانی اسفناج

با این مقدار مواد لازم به اندازه ۳ کاسه ماست خوری از ”‌ بورانی اسفناج“ خواهیم داشت. مواد لازم برای بورانی اسفناج اسفناج یک کیلو ...

ادامه مطلب
کباب لاری با پیاز سرخ شده

کباب لاری با پیاز سرخ شده

کباب کنجه لاری، غذایی است که لارستانی ها، علاقه خاصی به آن دارند و به مناسبت های مختلف مانند عروسی ها، جشن های خانوادگی، مهمانی ...

ادامه مطلب
پخت بادمجان کباب غذای شمالی

پخت بادمجان کباب غذای شمالی

بادمجان کباب یا بادمجان شکم پر شمالی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بحساب می‌آید و بصورت پیش غذا یا غذای اصلی در کنار برنج یا ...

ادامه مطلب
آموزش درست کردن پیراشکی سیب زمینی

آموزش درست کردن پیراشکی سیب زمینی

مواد لازم پیراشکی سیب زمینی سیب زمینی: ۶ تا۷ عدد گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم فلفل دلمه ریز خرد شده: ۱ عدد رب گوجه: ۱ ...

ادامه مطلب
آموزش دلمه کدو

آموزش دلمه کدو

اگه طعم کدو رو دوست دارید و رژیم بودن مد نظرتون هست می تونید این دلمه رو انتخاب کنید و با خیال راحت تا ۳ تا دونه ...

ادامه مطلب
آموزش کوفته کرمانشاهی

آموزش کوفته کرمانشاهی

کوفته به سبک کرمانشاه مواد لازم کوفته کرمانشاهی: ( در این دستور برای اندازه گیری از پیمانه پلوپز استفاده شده ) برنج خیس خورده ٣ ...

ادامه مطلب
آموزش خورش خلال بادام کرمانشاه

آموزش خورش خلال بادام کرمانشاه

خورش خلال بادام که گاهی به اختصار خورش خلال نیز خوانده می شود، از خورش های سنتی کرمانشاه است که بر پایه خلال بادام و ...

ادامه مطلب
آموزش خورش نار و سیر مازندران

آموزش خورش نار و سیر مازندران

خورش سیر و انار یکی از خورش های سنتی استان مازندران است که در ادامه آموزش پخت خورش انار و سیر را با هم می ...

ادامه مطلب
آموزش پتله پلو استان مرکزی

آموزش پتله پلو استان مرکزی

پتله پلو یکی از انواع پلو های سنتی استان مرکزی و به خصوص شهر اراک است که البته در مناطقی دیگر از کشورمان مانند استان ...

ادامه مطلب
آموزش آش مصطفی استان مرکزی

آموزش آش مصطفی استان مرکزی

آش مصطفی یکی از انواع آش های محلی است که در استان مرکزی به خصوص شهرستان فراهان طبخ می شود و به ویژه در زمان ...

ادامه مطلب
  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی