آرشیو : آموزش انواع غذاها

آموزش پخت آبگوشت کرمانشاهی

آموزش پخت آبگوشت کرمانشاهی

آبگوشت کرمانشاهی یا آبگوشت گوجه سبز از غذاهای محلی و سنتی کرمانشاه است که عمده تفاوت آن با آبگوشت ساده در طعم ترش آن است ...

ادامه مطلب
پخت ماهی سالمون به روش آسیایی ها

پخت ماهی سالمون به روش آسیایی ها

مواد لازم برای طبخ سیب زمینی ۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد ۱ قاشق چایخوری سس سویا ۱ قاشق چایخوری سس سیر ۴۵۰ گرم سیب زمینی ...

ادامه مطلب
آموزش درست کردن آش عباسعلی کرمانشاه

آموزش درست کردن آش عباسعلی کرمانشاه

آش عباسعلی معروفترین آش محلی و سنتی استان کرمانشاه است که چند سال است در جشنواره غذاهای محلی ایران رتبه اول را کسب کرده است. ...

ادامه مطلب
آموزش تهیه سورانه کرمانشاه

آموزش تهیه سورانه کرمانشاه

سورانه نوعی پیش غذای مطبوع و محلی استان کرمانشاه است که به بورانی شبیه است و معمولاً در اوایل فصل بهار تهیه می شود. گیاه ...

ادامه مطلب
آموزش پخت شکر پلو شیراز

آموزش پخت شکر پلو شیراز

شکر پلو یا شیرین پلوی شیرازی یکی از پلوهای خوش آب و رنگ استان فارس به خصوص شهر شیراز است که به مرصع پلوی قزوین ...

ادامه مطلب
آموزش دمپخت عدس شیراز

آموزش دمپخت عدس شیراز

دمپخت عدس یکی از پلوهای محلی استان فارس به خوصوص شهر شیراز است که اگر بدون گوشت یا مرغ تهیه شود یک غذای گیاهی خوش ...

ادامه مطلب
آموزش پخت “پلو اسفندی” شهر آباده

آموزش پخت “پلو اسفندی” شهر آباده

پلو اسفندی یکی از پلوهای استان فارس به خصوص شهر آباده است که معمولاً در اولین روز ماه اسفند طبخ می شود. برای تهیه پلو ...

ادامه مطلب
آموزش درست کردن سیب پلو کرمانشاهی

آموزش درست کردن سیب پلو کرمانشاهی

سیب پلو یکی از پلوهای سنتی کرمانشاه است که مواد اصلی آن برنج و سیب زمینی هستند. در برخی خانواده ها به این غذا گوشت ...

ادامه مطلب
آموزش ته چین مرغ و بادمجان شیرازی

آموزش ته چین مرغ و بادمجان شیرازی

ته چین مرغ و بادمجان از انواع ته چین های سنتی ایرانی است که مخصوص استان فارس و شهر شیراز است. این ته چین یک ...

ادامه مطلب
آموزش درست کردن بریانی اصفهانی

آموزش درست کردن بریانی اصفهانی

بریانی اصفهان یکی از غذاهای معروف ایرانی است که آوازه‌اش در بسیاری از کشورهای جهان غذای بریانی نیز پیچیده و در میان ایرانیان نیز طرفدار ...

ادامه مطلب
آموزش خورش ترش سماق مازندران

آموزش خورش ترش سماق مازندران

ترش سماق یکی از خورش های مغذی و پر فایده محلی استان مازندران است. سماق خاصیت درمانی دارد و برای سلامت اندام‌ها مفید است اما ...

ادامه مطلب
آموزش جِریش (حلیم بلغور گندم) هرمزگان

آموزش جِریش (حلیم بلغور گندم) هرمزگان

جِِِریش (حلیم بلغور گندم) نوعی حلیم غلیظ و از غذاهای محلی استان هرمزگان است که در کشورهای عربی و حوزه خلیج فارس هم طبخ می ...

ادامه مطلب
آموزش آش گزنه (آش ترش) مازندران

آموزش آش گزنه (آش ترش) مازندران

آش گزنه یا آش ترش از غذاهای سنتی استان مازندران است که خواص زیادی دارد و در مناسبت های مختلف طبخ می شود. غذای مورد ...

ادامه مطلب
آموزش درست کردن آلبو کباب مازندران

آموزش درست کردن آلبو کباب مازندران

آلو کباب یکی از کباب های محلی است که در استان مازندران با مرغ محلی و یا اردک طبخ می شود. مواد مورد نیاز برای ...

ادامه مطلب
  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی