آرشیو : آموزش انواع غذاها

آموزش هواری ماهی غذای محلی هرمزگان

آموزش هواری ماهی غذای محلی هرمزگان

هواری ماهی یا ماهی پلو یکی از غذاهای سنتی استان هرمزگان به خصوص شهر بندرعباس است. در این نوع غذا می توان از انواع ماهی ...

ادامه مطلب
آموزش کلم پلو شیرازی+کوفته ریزه

آموزش کلم پلو شیرازی+کوفته ریزه

کلم پلو شیرازی یکی از پلوهای سنتی و خوش عطر و بوی استان فارس است که بیشتر در شیراز طبخ می شود. اگر این غذا ...

ادامه مطلب
آموزش درست کردن اسپاگتی مرغ و قارچ

آموزش درست کردن اسپاگتی مرغ و قارچ

مواد اولیه اسپاگتی قارچ و مرغ ماکارونی ۱۰۰ گرم سینه مرغ ۱ عدد روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری قارچ ۴۰۰ گرم، سیر ۴ حبه پیاز ...

ادامه مطلب
آموزش درست کردن شامی مازندرانی

آموزش درست کردن شامی مازندرانی

شامی یکی از غذاهای سنتی استان مازندران به خصوص شرستان بابل است. تفاوت اصلی آن با انواع دیگر شامی در استفاده از سبزیجات محلی معطر ...

ادامه مطلب
آموزش درست کردن خورش ترشی تره مازندرانی

آموزش درست کردن خورش ترشی تره مازندرانی

خورش ترشی تره یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار استان مازندارن می باشد که پیشنهاد می کنیم برای یک بار هم شده ترشی تره به سبک ...

ادامه مطلب
آموزش درست کردن کوفته نخودی همدان

آموزش درست کردن کوفته نخودی همدان

کوفته نخودی یکی از غذاهای محلی استان همدان به خصوص شهرستان تویسرکان است و یکی از انواع متفاوت کوفته است که در کشورمان طبخ می ...

ادامه مطلب
آموزش درست کردن کاتوخ سور پیاز غذای محلی هرمزگان

آموزش درست کردن کاتوخ سور پیاز غذای محلی هرمزگان

کاتوخ سور پیاز که به آن کاتوغ هم می گویند یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان به ویژه شهر بندرعباس است که با ماهی شور ...

ادامه مطلب
آموزش درست کردن آش برنج همدان

آموزش درست کردن آش برنج همدان

آش برنج از آش های سنتی شهر همدان است که با استفاده از مواد غذایی ساده‌ ای شامل گروه‌های مختلف غذایی تهیه می ‌شود. هضم ...

ادامه مطلب
آموزش درست کردن کدو بره مازندران

آموزش درست کردن کدو بره مازندران

کدو بره یکی از خوراک های ساده مازندرانی است که به خصوص برای گیاهخوارن گزینه مناسبی به شمار می رود. مواد اولیه جهت تهیه کدو ...

ادامه مطلب
آموزش درست کردن مرغ شکم پر مازندرانی

آموزش درست کردن مرغ شکم پر مازندرانی

مرغ شکم پر از آن دسته غذاهایی است که در هر منطقه به شیوه خاص خودش طبخ می شود. طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی که ...

ادامه مطلب
آموزش درست کردن خورش گوجه سبز همدان

آموزش درست کردن خورش گوجه سبز همدان

خورش گوجه سبز از غذاهای سنتی استان همدان به خصوص شهر همدان است و به دلیل محدودیت زمان در دسترس بودن گوجه سبز، غذایی فصلی ...

ادامه مطلب
آموزش درست کردن سوپ ترخینه کرمانشاه

آموزش درست کردن سوپ ترخینه کرمانشاه

ترخینه یکی از سوپ‌های محلی و معروف استان کرمانشاه است که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده می‌شود و به صورت گلوله‌های خشک ...

ادامه مطلب
آموزش درست کردن ترخینه کرمانشاهی

آموزش درست کردن ترخینه کرمانشاهی

این غذا را بیش‌تر در زمستان می‌خورند و مواد اصلی آن را در بهار و تابستان فراهم می‌کنند. برای تهیه این خوراک ابتدا گندم را ...

ادامه مطلب
آموزش درست کردن مهیاوه هرمزگانی

آموزش درست کردن مهیاوه هرمزگانی

مهیاوه یا مهوه نوعی خوراک است که در استان هرمزگان تهیه می شود و به صورت غذای کامل یا چاشنی به مصرف می رسد. مهیاوه که ...

ادامه مطلب
  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی