آرشیو : آموزش انواع غذاها

طرز تهیه کوکوی مرغ

طرز تهیه کوکوی مرغ

موادلازم کوکوی مرغ : گوشت مرغ   200 گرم +( پیاز ، سیر و فلفل دلمه به منظور  طبخ مرغ ) تخم مرغ  3 عدد آرد ...

ادامه مطلب
آموزش دم کردن برنج

آموزش دم کردن برنج

مواد لازم: برنج: ۵ پیمانه آب جوش: به مقدار لازم آب: ۱/۲ پیمانه روغن مایع: ۱/۲ پیمانه نانتافتون: به مقدار لازم آموزش دم کردن برنج: ...

ادامه مطلب
طرز تهیه املت کالباس یا ژامبون

طرز تهیه املت کالباس یا ژامبون

  مواد لازم املت کالباس:  برای چهار نفر تخم مرغ - 8 عدد کالباس یا ژامبون - 200 تا 250 گرم سیب زمینی - 350 ...

ادامه مطلب
طرز تهیه ماهی شکم پر در مایکروویو

طرز تهیه ماهی شکم پر در مایکروویو

مواد اولیه ماهی شکم پر: ماهي قزل‌آلا 300 تا 500 گرم گردوي آسياب شده 150 گرم رب انار يك قاشق غذاخوري نمك، فلفل و زعفران ...

ادامه مطلب
طرز تهيه فیله مرغ برشته

طرز تهيه فیله مرغ برشته

مواد لازم فیله مرغ برشته : فيله مرغ 300 گرم تخم‌مرغ يك عدد آرد سفيد چهار قاشق غذاخوري آرد سوخاري سه قاشق غذاخوري كورن‌فلكس يك ...

ادامه مطلب
طرز تهیه تخم مرغ سوخاری

طرز تهیه تخم مرغ سوخاری

مواد لازم تخم مرغ سوخاری: تخم مرغ بزرگ 7 عدد روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری پیاز خرد شده یک عدد هویج رنده شده 250 گرم ...

ادامه مطلب
طرز تهيه خورش گوشت و لوبيا

طرز تهيه خورش گوشت و لوبيا

مواد لازم خورش گوشت و لوبيا: گوشت سردست گوسفندي 500 گرم لوبيا سفيد و سیب زمینی و نعنا خشک از هر کدام 100 گرم پياز ...

ادامه مطلب
طرز تهیه خورش فسنجان

طرز تهیه خورش فسنجان

مواد لازم خورش فسنجان : مرغ پاک کرده بدون استخوان آماده شده یک عدد (درحدود یک کیلو تا 5/1 کیلوگرم) مغز گردو چرخ کرده نیم ...

ادامه مطلب
کوکوی پاغازه (غذای سنتی کرمانشاه)

کوکوی پاغازه (غذای سنتی کرمانشاه)

مواد لازم  کوکوی پاغازه: ـ پاغازه ۵/۰ کیلو گرم ـ آرد ۱ الی ۲ قاشق ـ پیاز ۱ عدد ـ تخم مرغ ۴ الی ۵ ...

ادامه مطلب
طرز تهیه جوجه کباب

طرز تهیه جوجه کباب

مواد لازم جوجه کباب : جوجه ۷۵۰ گرم الی ۱ کیلو گرم روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو 2 قاشق سوپخوری نمک و فلفل و ...

ادامه مطلب
  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی