دستور پخت بورانی مرغ

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 664 تاریخ : ۶ دی ۱۳۹۳

دستور پخت بورانی مرغ

مواد لازم بورانی مرغ
ماست چکیده  ۵۰۰ گرم
سینه مرغ بدون استخوان ۱۵۰ گرم
سیر دو حبه برای پخت مرغ
سبزی تازه خورد شده  ۵-۴ قاشق سوپخوری ( من از شوید.گشنیز.نعنا و جعفری استفاده کردم)
مغز گردو  ۵ عدد نگینی شده
نمک . فلفل . پودر سیر یا موسیر و زعفران آب شده غلیظ به میزان لازم

طرز تهیه بورانی مرغ

ماستی که استفاده میکنید  باید سفت سفت باشه . اگه ماست چکیده در دسترس نداشتین، ماست معمولی رو داخل یه کیسه نخی بریزین و روی یه آبکش قرار بدید تا غلیظ بشه ..

دستور پخت بورانی مرغ

سبزی های خورد شده رو اضافه  و قاطی کنید .

دستور پخت بورانی مرغ

مرغ رو مثل وقتی میخوایم ته چین درست کنیم با یکم نمک و فلفل و دو حبه سیر و یکم آب و در صورت تمایل زعفران بپزین .

( زردچوبه اضافه نمیکنیم تا مرغمون رنگ و بوی زردچوبه به خودش  نگیره )

نگینی خورد کرده و وقتی سرد شد به ماست اضافه کنید .

دستور پخت بورانی مرغ

گردوی خورد شده ، نمک. فلفل،پودر سیر و پیاز …

دستور پخت بورانی مرغ

در نهایت زعفران و حسابی مخلوط کنید .

دستور پخت بورانی مرغ

بهتره  اجازه بدین بورانی چند ساعتی تو یخچال بمونه تا جا بیفته و مزه ها با هم آشنا بشن .

دستور پخت بورانی مرغ

نوش جان…

دستور پخت بورانی مرغ

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “دستور پخت بورانی مرغ”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی