آموزش درست کردن شیرینی رولت طرح دار
مواد لازم برای خمیر دکور
پودر قند ۱۵ گرم
آرد ۲۰ گرم
سفیده تخم مرغ (نصف سفیده)
کره نرم شده ۱۵ گرم
رنگ مجاز خوراکی
مواد لازم برای رولت
تخم مرغ خنک ۴ عدد(سفیده و زرده جدا)
آرد ذرت ۲۰ گرم
آرد سفید ۸۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
خامه فرم گرفته
بکینگ پودر یک چهارم ق چ
نمک و وانیل هر کدام ۱ پنس
طرز تهیه خمیر دکور:
کره را به همراه پودر قند ،آرد و سفیده ی تخم مرغ با هم مخلوط کنید در حدی که مواد یکدست شوند ، سپس رنگ مجاز خوراکی را اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا مانند شکل زیر شود.
سپس سینی فر را چرب کرده و کاغذ روغنی بگذارید،مواد را درون قیف ریخته و طبق مراحل زیر طرح خود را بکشید.
به همین صورت تا چهار ردیف طرحتون رو تکرار میکنید سپس سینی را داخل فریزر می گذارید.
طرز تهیه خمیر رولت:
۵۰ گرم از پودر قند را به سفیده اضافه کنید .
حدود ۵ دقیقه می زنید تا سفیده سفت و حجیم شود،سپس داخل یخچال بگذارید.
باقی مانده ی پودر قند را به همراه وانیل به زرده ها اضافه کنید.
و حدود ۵ دقیقه با سرعت بالا بزنید تا کرم رنگ شود.
در ادامه سفیده را به زرده اضافه کنید و با حرکت دورانی به خورد زرده بدهید تا پف سفیده نخوابد.
سپس ترکیب آرد سفید ، آرد ذرت،بکینگ پودر و نمک را بعد از الک کردن به مواد اضافه کنید و به آرامی و به صورت دورانی مخلوط کنید .
در این مرحله سینی را از داخل فریزر در آورده و مواد را روی آن بریزید و خوب صاف کنید.
سپس داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت۱۲ دقیقه قراردهید، بعد از ۱۰ دقیقه چک کنید.
کیک را بعد از بیرون آوردن از فر،با همان کاغذ روغنی رول کنید و نیم ساعت زمان بدهید تا خنک شود.
بعد از زمان طی شده رول را باز کنید و روی آن خامه فرم گرفته بمالید.
و این بار بدون کاغذ روغنی آن را به آرامی رول کنید.
نیم ساعت در فریزر قرار دهید و سپس با چاقوی تیز برش بزنید.
نوش جان
منبع طرز تهیه خمیر رولت: خانم طوروسیان
مینا ولی زاده مهربانی
منبع : baharsite.com