طرز تهیه ساندویچ مرغ
مواد لازم برای ساندویچ مرغ
مرغ ۴۵۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
خامه ۱۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
ابلیمو ۱و نیم قاشق چایخوری
روش پخت ساندویچ مرغ
ابتدا مرغ رو به همراه نمک و پپاز و فلفل دلمه ای میپزیم.
سپس مرغ رو ریز خرد کرده و با حدود ۱ قاشق چایخوری روغن تفت میدیم.
همین که کمی تفت بخوره کافیه و اصلا نباید مرغ خشک بشه.
قارچ ورقه شده رو به همراه ابلیمو اضافه کرده , شعله رو کمی بیشتر میکنیم تا قارچ اب نندازه و تفت میدیم.
نکته : اصلا نیازی به سرخ کردن نیست .
نمک و فلفل غذا رو اندازه میکنیم.
شعله رو خاموش کرده و خامه رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
ساندویچ اماده شده رو به همراه گوجه , خیارشور و کاهو میل کنید.
طاهره نورالله پور
منبع : baharsite.com