طرز تهیه خورش تره کردی

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 46 تاریخ : ۲۲ دی ۱۳۹۴

خورش تره یکی از خورش های پرطرفدار کردستان است که البته در سایر مناطق دیگر کشور نیز به روشی متفاوت طبخ می شود. این خورش تا حدی شبیه به خورش قورمه سبزی است.

مواد اولیه برای تهیه خورش تره

گوشت گوسفندی یا گوساله: ۴۰۰ گرم
لوبیا سفید یا لوبیا قرمز: نصف پیمانه
تره ساطوری شده: ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط و خرد شده: ۱ عدد
گرد لیمو: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
فلفل قرمز: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
سیب زمینی برای سرخ کردن و تزیین: ۳ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
زعفران: به مقدار لازم

طرز تهیه خورش تره

ابتدا در ظرفی مناسب کمی روغن ریخته و پیاز خرد شده را در آن تفت می دهیم به طوری که نیمه طلایی شود. سپس گوشت را به پیاز اضافه می کنیم. بعد از حدود ۵ دقیقه زردچوبه و لوبیا سفید را به آن اضافه می کنیم. پس از کمی تفت دادن حدود نیم لیتر آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب جوش بیاید. زیر شعله را کم کرده و اجازه می دهیم خوب بپزد.

در تابه ای جداگانه کمی روغن می ریزیم و تره و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه می کنیم و حدود ۱۰ دقیقه تفت می دهیم. وقتی گوشت پخت، تره سرخ شده را به آن اضافه می کنیم و نمک می زنیم. در ۵ دقیقه آخر گرد لیمو یا ۴ عدد لیمو عمانی را به خورش اضافه می کنیم. بعد از یک ربع زیر خورش را خاموش می کنیم.

سیب زمینی را خلالی و سرخ می کنیم و گوجه فرنگی را هم خرد کرده و سرخ می کنیم و به عنوان تزیین روی غذا می ریزیم. همچنین میتوانید زعفران آب کرده نیز به خورش اضافه کنید و اگر ترشی آن مناسب نبود، کمی آبغوره یا آبلیمو به آن اضافه کنید.

نکته در مورد خورش تره کردستان

لوبیا باید از شب قبل خیس شده باشد و آب آن ۲ بار عوض شده باشد.

طرز تهیه خورش تره کردی
 منبع : سیتی پدیا

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه خورش تره کردی”

قالب تفریحی