طرز تهیه کوفته ریز کرمانشاه

کوفته ریزه از جمله غذاهای محلی کرمانشاه است که معمولاً به صورت خوراک و بدون برنج سرو می شود.

مواد لازم کوفته ریزه

گوشت چرخ کرده کم‌ چربی: نیم کیلوگرم
سیب زمینی متوسط: سه عدد
پیاز متوسط :سه عدد
سیر خرد شده: دو قاشق غذا‌خوری
رب گوجه‌ فرنگی: دو تا سه قاشق سوپ‌ خوری
آرد نخودچی: ۵۰ گرم
روغن: ۱۵۰ گرم
نعناع خشک: دو تا سه قاشق غذا‌خوری
نمک و فلفل: به مقدار مورد نیاز
زرد چوبه: یک قاشق چایخوری سر پر
تخم‌ مرغ: یک عدد

طرز تهیه کوفته ریزه

ابتدا پیازها را در گوشت چرخ کرده رنده کنید یا آن ها را با گوشت چرخ کنید. سپس آرد نخودچی، تخم‌ مرغ، ادویه و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

پیاز و سیر را در روغن تفت دهید و سیب زمینی را که به اندازه یک بند انگست خرد کرده‌ اید، در آن بریزید. سپس سه لیوان آب اضافه کنید. هنگامی که آب جوش آمد دمای زیر قابلمه را کم کنید و مایه گوشت را به صورت گلوله درآورید و در آن بریزید.

بعد از ۴۵ دقیقه غذا آماده است. نعناع خشک، آب‌ لیمو و رب را اضافه کنید و بگذارید چند جوش دیگر بزند. نعناع داغ را می توان ابتدا با روغن داغ کرد و سپس اضافه نمود.

 

طرز تهیه کوفته ریز کرمانشاه

منبع : سیتی پدیا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Enter Captcha Here : *

Reload Image