آموزش درست کردن رول دارچین

مجموعه: آشپزی, آموزش شیرینی پزی تعداد بازدید: 446 تاریخ : ۲۳ آبان ۱۳۹۳

مواد لازم برای ۱۸ تکه
شیر نصف پیمانه
آب نصف پیمانه
کره  دو قاشق سوپخوری
آرد  سه پیمانه
نمک  یک قاشق چایخوری
مایه خمیر  دو قاشق چایخوری
شکر  نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد

مواد لازم میانی
دارچین: دو قاشق سوپخوری
گردوی خرد شده: نصف پیمانه
کره: سه قاشق سوپخوری
شکر: نصف پیمانه
کشمش: نصف پیمانه

طرز تهیه رول دارچین

شیر و کره را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کره آب شود سپس آن را کنار میگذاریم. آب را به دمای ۴۰ درجه سانتیگراد رسانده، یک قاشق چایخوری شکر در آن ریخته و مایه خمیر را نیز به آنها اضافه میکنیم، سپس روی آن را پوشانده تا پف کند. در ظرف مناسب تخممرغ، شکر و مخلوط شیر و کره را ریخته و با هم مخلوط میکنیم. مایه خمیر آماده را نیز اضافه کرده، سپس آرد را با نمک مخلوط کرده و کمکم اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبد، خمیر را ورز داده روی آن را با دستمال پوشانده، یک ساعت به آن استراحت میدهیم.

خمیر را با وردنه باز کرده، اطراف آن را با رولتبر مرتب نموده و از کرهای که به دمای اتاق رسیده، روی خمیر میمالیم. شکر و دارچین را با هم مخلوط کرده، روی خمیر میریزیم. گردو و کشمش را نیز روی آن میپاشیم. خمیر را رول کرده و به اندازه دو سانتیمتر آن را برش میزنیم. رولهای خمیر را با فاصله یکسان در قالب مربع شکل ۲۰ سانتیمتری قرار داده، روی آن را پوشانده و به مدت نیم ساعت به آن استراحت میدهیم. قالب را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار میدهیم تا رولها بپزند.

 

مواد لازم برای آیسینگ
پودر قند یک پیمانه
شیر دو قاشق سوپخوری
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
کره سه قاشق سوپخوری

طرز تهیه آیسینگ

کره را آب کرده با پودر قند، وانیل و شیر مخلوط میکنیم تا کرم مانند شود، سپس آن را روی بخار آب قرار میدهیم تا کرم روانی به دست آید. بعد از پخت رولها، روی آنها آیسینگ میریزیم.

 

آموزش درست کردن رول دارچین

 

میترا خدادادی – کارشناس آشپزی و شیرینی‌پزی
منبع : آشپزی خانواده سبز

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن رول دارچین”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی