آموزش پاپ کورن مرغی

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 43

مواد اولیه پاپ کورن مرغی برای ۴ نفر

سس تند ۶ قاشق غذاخوری
سینه مرغ (بدون استخوان) ۲عدد
آب ۱ لیوان
آرد ۲ لیوان
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
سرکه سفید ۲ قاشق چایخوری
روغن گیاهی دلخواه
سس فرانسوی به میزان لازم
نمک ۱ قاشق چایخوری
سس قرمز به میزان لازم
بیکینگ پودر ۳قاشق چایخوری
ماست ۴ قاشق غذاخوری
آویشن ۱ قاشق مرباخوری

اگر عشق پاپ کورن هستید و در مواقع بیکاری یا فیلم دیدن یک کاسه بزرگ از انواع نمکی و پنیری آن روی پایتان است و دایم می خورید، توصیه می کنیم یک مدل جدید از آن را امتحان کنید.

طرز تهیه پاپ کورن مرغی
۱)فیله های مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و بعد آنها را شسته و اجازه دهید کاملا خشک شودند.
۲)فیله ها را با نصف سس تند و مقداری سس قرمز مخلوط کنید.
۳)آرد را با بیکینگ پودر و مقداری نمک مخلوط کرده و ۳بار الک کنید.۲لیوان آرد را با ماست،بقیه سس فلفل،پودر سیر،مقداری سس گوجه فرنگی،آویشن،سرکه،نمک و سس فرانسوی مخلوط کنید و در صورت نیاز مقداری آب به آن اضافه کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد.
۴)روغن را داخل ظرف مناسب کاملا داغ کنید.بقیه آرد را داخل ظرف جداگانه ریخته و هر قطعه مرغ را ابتدا درون ارد بغلتانید و بعد داخل خمیر قرار دهید و بعد داخل روغن بسیار داغ سرخ کنید.
۵)بعد از سرخ کردن مرغها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آنها خارج شود.سپس با سس تند یا فرانسوی سرو کنید.

نکات
۱)در صورت تمایل از مقداری زعفران هم داخل خمیر استفاده کنید.
۲)توجه داشته باشید غلظت خمیر نبید خیلی زیاد یا خیلی کم باشد باید بعد از قرار گرفتن مرغ داخل خمیر مقدار کمی خمیر از مرغ چکه کند.
۳)اگر روغن داغ نباشد خمیر از مرغ جدا میشود.
۴)به جای اضافه کردن آب به خمیر میتوانید از شیر یا آب مرغ استفاده کنید.

آموزش پاپ کورن مرغی

پاپ کورن مرغ

نوش جان

 

منبع : تابناک با تو

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پاپ کورن مرغی”

قالب تفریحی