طرز تهیه کیک ماست پسته ای با انجیر و عسل

مجموعه: آشپزی, آموزش شیرینی پزی تعداد بازدید: 287 تاریخ : ۲۵ بهمن ۱۳۹۴

 

طرز تهیه کیک ماست پسته ای با انجیر و عسل

 

مواد لازم برای تهیه کیک ماستِ پسته ای با انجیر و عسل

کره ی بدون نمک ۱۰۰ گرم
روغن زیتون ۱۰۰ سی سی
تخم مرغ ۳ عدد
ماست یونانی ۲۰۰ گرم به اضافه مقداری هم برای سرو
مغز پسته ۲۰۰ گرم
آرد  ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر دانه ریز ۱۵۰ گرم
انجیر تازه ۶ عدد
عسل ۲ یا ۳ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه کیک ماست پسته ای با انجیر و عسل

 

طرز تهیه کیک: داخل یک قالب کیک گرد به عمق ۲۰ سانتی متر را با کره چرب کنید. کف آن را با لایه ی نازکی از کاغذ پوستی بپوشانید. فر را از قبل تا دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

 

طرز تهیه کیک ماست پسته ای با انجیر و عسل

 

کره را در قابلمه ای ذوب کرده و سپس آن را در کاسه ای بزرگ بریزید. روغن را در آن ریخته و بگذارید تا چند دقیقه سرد شود. تخم مرغ ها و ماست را به کاسه اضافه کرده و هم بزنید تا یکنواخت شود.

 

طرز تهیه کیک ماست پسته ای با انجیر و عسل

 

۱۵۰ گرم پسته را همراه با ۱ قاشق سوپخوری آرد در غذا ساز ریخته، آن را هم بزنید تا ریز و ماسه ای شود. اگر غذا ساز ندارید بهترین راه برای خرد کردن پسته این است که آن را در یک کیسه ی پلاستیکی ریخته، هوای آن را خارج کنید و سپس با یک وردنه آن را خرد کنید. پسته، بیکینگ پودر، نمک و شکر را به مخلوط کره اضافه کنید و سپس مخلوط را توسط کفگیر یا قاشق فلزی هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. خمیر را در قالب ریخته و سطح آن را صاف کنید.

 

کیک را به مدت ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود و پف کند بپزید و برای امتحان آن از فرو کردن سیخ یا خلال دندان در وسط کیک استفاده کنید. کیک را تا ۱۵ دقیقه در قالب خودش خنک کنید سپس آن را بروی توری خنک کننده منتقل کنید.

 

هنگامی که آماده ی سرو شدید( می توان گرم یا سرد میل کرد، اما گرم بهتر است) کیک را روی بشقاب مخصوص قرار دهید. انجیر ها را نصف کنید و تعدادی از آنها را روی کیک بگذارید. دو قاشق سوپخوری عسل را همراه با میوه روی کیک ریخته، سپس بقیه پسته را روی آن بریزید. آن را با بقیه انجیر ها و کمی ماست در کنارش سرو کنید. این کیک تا چند روز پس از پخت نیز قابل خوردن است.

 

نکته: هنگام خرید انجیر، به دنبال انجیر های تیره تر و درشت تر باشید که بوی خوبی نیز داشته باشند. در غیر این صورت می توانید از دانه های انار یا تمشک تازه استفاده کنید و آنها را روی سطح کیک بریزید.

 

منبع :

طرز تهیه کیک ماست پسته ای با انجیر و عسل

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه کیک ماست پسته ای با انجیر و عسل”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی