آشنایی با خواص ماش

مجموعه: تغذیه سالم, سلامت, طب سنتی و گیاهان دارویی تعداد بازدید: 171 تاریخ : ۲۷ مرداد ۱۳۹۴
خواص ماش
اگر ماش را با پوست بپزید و بخورید، برای درمان اسهال مفید است ، ولی برای لینت مزاج دانه های پوست کنده ی آن را مصرف کنید.
ماش، منبع غنی پروتئین و فیبر است و برای کاهش کلسترول بالا مفید است. در اغلب برنامه های رژیمی به عنوان جایگزین غذایی توصیه می شود.
میزان خون و انرژی بدن را متعادل می کند و مانع از بالارفتن سریع قند خون پس از مصرف غذا می شود. به همین دلیل برای افرادی که چربی خون دارند و بیماران دیابتی مفید است.
مانع از تشکیل سلول های غده ای در بدن می شود.
حاوی ویتامین B۶ است که از بدن در برابر بیماری های واگیردار و عفونت های ویروسی محافظت می کند.
منبع عالی ویتامین های A ، B، C، E، کلسیم، آهن و پتاسیم است.
آنتی اکسیدان های موجود در آن برای حفظ سلامت قلب مفید است.
آشنایی با خواص ماش
منبع : تابناک با تو

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آشنایی با خواص ماش”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی