خاصیت های درمانی فندق
دکتر محمد باقر مینایی، متخصص طب سنتی گفت :فندق مغز دانهای است که از نظر طب سنتی، طبیعتی گرم و خشک را داراست و مقدار کمی مواد نشاستهای دارد.
وی با بیان اینکه این گیاه دارای مواد مغذی زیادی مانند پتاسیم، منیزیم، آهن، سذیم ، فسفر،کلسیم است، گفت: فندق غذای بسیار خوب مناسبی برای مبتلایان به دیابت است.
مینایی افزود: این گیاه روده و معده را تقویت میکند و باعث خارج شدن سموم از بدن می شود ، اما فندق سبب بالا رفتن فشار خون و برای افراد مبتلا به فشار خون توصیه نمیشود.
وی گفت: روغن فندق نیز برای از بین بردن سرفه و بیماریهای کبدی بسیار مفید است و به دلیل داشتن فسفر زیاد، سبب تقویت مغز می شود و برای افرادی که کارهای فکری میکنند، مصرف آن توصیه میشود.
این پزشک طب سنتی در پایان تصریح کرد: فندق فواید زیادی دارد، اما به شرطی که در مصرف آن زیاده روی نشود، در صورت مصرف زیاد، دل درد، نفخ شکم و استخراج از عوارض آن است. همچنین توصیه میشود افراد سرد مزاج نیز فندق را به تنهایی نخورند و آب یا عسل را با آن همراه کنند.