خواص کنجد و انواع تخمه

مجموعه: سلامت, طب سنتی و گیاهان دارویی تعداد بازدید: 139 تاریخ : ۱ اسفند ۱۳۹۲

دانه های کنجد منبع خوب از آهن هستند وموجب پیشگیری از کم خونی در بدن می شوند. همچنین به علت داشتن کلسیم و پروتئین کافی ، مصرف آنها به خصوص در دوران نوجوانی توصیه می شود و از استئوپروز یا پوکی استخوان در سال های بعد زندگی پیشگیری می کند.

چربی های موجود در کنجد به کاهش کلسترول بدخون کمک میکند.

دانه های خام کنجد را میتوانید روی غذاهای پخته یا نان ها بپاشید و یا به سالاد اضافه کنید.

خواص کنجد و انواع تخمه

تخمه ها نیز دارای مقدار زیادی کلسیم ، آهن ، روی سلنیوم هستند و از بیماری های قلبی عروقی و کم خونی پیشگیری میکنند.

کودکان سنین مدرسه و نوجوانان بهتر است در میان وعده های خود به جای استفاده از تنقلات غذایی کم ارزش (پفک، چیپس، شکلات، نوشابه و …) از انواع مغزها (گردو، بادام، فندق، پسته، کنجدو انواع تخمه ها) و انواع خشکبار (هلو ، آلو ، زردآلو ، توت خشک، انجیرخشک، کشمش و خرما) استفاده کنند.

 

منبع : کتاب راز سلامتی و شادابی

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “خواص کنجد و انواع تخمه”

قالب تفریحی