دیابتی‌ها توت بخورند؟

مجموعه: سلامت تعداد بازدید: 119 تاریخ : ۹ خرداد ۱۳۹۲

هر فنجان توت حاوی 9‌/‌0 گرم پروتئین، 1/1 گرم چربی و 16 میلی‌گرم کلسیم است. بد نیست بدانید میزان توصیه شده‌ کلسیم 800 میلی‌گرم در روز است. البته 8‌/‌0 میلی‌گرم آهن، 280 واحد ویتامین A، 2میلی‌گرم ویتامین B1، 6 میلی‌گرم ویتامین B2، 1/1میلی‌گرم ویتامین B3 هم در یک فنجان توت پیدا می‌شود. توت همچنین حاوی مقادیر بالایی آب، فیبر، تانن و منیزیم است. توت یکی از میوه‌های غنی از سوربیول است و به بیماران کبدی بسیار کمک می‌کند، اما همین میوه برای کسانی که داراي بیماری‌های چشمی مثل آب‌مروارید هستند، به مقدار زیادبه هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود. چون این میوه قند بالایی داشته و قندش خیلی زود جذب می‌شود.
 
فوايد توت:
 

پیشگیری از سرطان: توت ها منبع خوبی از فیتونوترینتی توانا به نام رزوراترول(resveratrol) هستند که در انگور نیز یافت می شوند. محققان معتقد هستند که با کمک این ماده ی غذایی گیاهی می توانند هم از بروز سرطان ها پیشگیری کنند و هم این که با سرطان ها بجنگند.
 
افزایش طول عمر: توت ها به دلیل وجود رزوراترول می توانند موجب افزایش طول عمر افراد شوند. در مطالعات متعددی نشان داده شده است که رزوراترول موجود در توت ها موجب افزایش طول عمر موش ها شده است.
 
درمان کم خونی:
به دلیل وجود آهن زیاد در توت ها، این میوه های خوش مزه برای درمان کم خونی فقر آهن نیز کاربرد دارند.
 
نکته: درست است که خوراکی‌های شیرین طبیعی بهتر از قندهای مصنوعی هستند اما مصرف زیاد و بی‌اندازه این منابع هم می‌تواند مشکل‌ساز باشد.

 

منبع : باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “دیابتی‌ها توت بخورند؟”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی