مرکبات برای کاهش خطر سکته مغزی

مجموعه: تغذیه سالم, سلامت تعداد بازدید: 522 تاریخ : ۸ مهر ۱۳۹۲

مرکبات برای کاهش خطر سکته مغزی

دکتر امين ياسري متخصص مغز و اعصاب گفت: تحقيقات پژوهشگران نشان مي‌دهد وجود ترکيبي به نام فلاوانونس در مرکباتي از جمله پرتقال و گرپ فروت موجب کاهش خطر ابتلا به سکته مغزي مي شود.

وي افزود: زناني که در رژيم غذايي خود از مرکبات استفاده ميکنند در قياس با سايرين 19 درصد کمتر دچار سکته مغزي مي شوند.

اين متخصص خاطرنشان کرد:  اين ترکيب با بهبود خونرساني به مغز، احتمال بروز حملات مغزي را کاهش مي دهد.

 

منبع : باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “مرکبات برای کاهش خطر سکته مغزی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی